Δυο ξεχωριστά θεατρικά έργα επέλεξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄και Β΄τάξης , για την καθιερωμένη  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση , που φέτος πραγματοποιήθηκε     στις  22  Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα.  Να σημειωθεί ότι τα δυο αυτά έργα αποτελούσαν  αναπόσπαστο μέρος προγραμμάτων  πρότζεκτ  που εκπόνησαν και οι δύο τάξεις με θέμα τα Χριστούγεννα, στα  πλαίσια της Ευέλικτης ζώνης .

Οι μεν μαθητές της Α τάξης παρουσίασαν το θεατρικό σκετς «Γέννηση» για να μας θυμίσουν τα ιερά πρόσωπα και γεγονότα  της γέννησης  του Θεανθρώπου,  οι δε μαθητές της Β΄τάξης παρουσίασαν το θεατρικό σκετς «Καλικαντζαράνθρωποι»*  για να αναφερθούν στα ήθη, τις δοξασίες και τα έθιμα που πλαισιώνουν τα Χριστούγεννα, αλλά και για να σατιρίσουν τα κακώς κείμενα της εποχής μας!

Οι γλυκιές φωνές των παιδιών της χορωδίας μας έδεσαν όμορφα τα δυο αυτά θεατρικά μεταξύ τους και συνέβαλαν εξίσου  στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της εκδήλωσής μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας για τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους, κλείνοντας έτσι γιορτινά την όμορφη αυτή βραδιά.

 

 

*(Το  θεατρικό  αυτό  – είναι  έργο της εκπαιδευτικού μας Γιάννας  Σταμούλη, η οποία  -αν και εργάζεται πλέον με απόσπαση στη Φλόριντα των ΗΠΑ-  δε λησμονά  το σχολείο μας  , συνεργάζεται μαζί μας  και μας τιμά με τις δημιουργίες της!  )

IMG_8333-01

IMG_8381-01

IMG_8395-01

Περιμένοντας στα παρασκήνια!
Περιμένοντας στα παρασκήνια!