Επανέναρξη δημοτικών σχολείων

 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου γίνεται η επανέναρξη των σχολείων. Οι μαθητές θα προσέρχονται σε υποτμήματα εκ περιτροπής, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο αρχείο.  Σε περίπτωση που υπάρχουν μαθητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (κατόπιν σχετικής υπεύθυνης δήλωσης) και δεν προσέλθουν στο σχολείο τότε θα λειτουργήσει ένα τμήμα των 15 μαθητών, οι οποίοι θα προσέρχονται καθημερινά.

Η προσέλευση θα γίνεται 8:00-8:15 (το αργότερο) και οι μαθητές θα κατευθύνονται στις αίθουσές τους, όπου και θα παραμένουν υπό επίβλεψη. Η αποχώρηση θα γίνεται στις 13:15 κατά τμήματα και κατά σειρά ξεκινώντας από το Α1,Α2….ΣΤ2 και γι αυτό παρακαλούμε μπροστά στην είσοδο του προαυλίου να παρευρίσκονται κατά σειρά μόνο οι γονείς κάθε τμήματος που αποχωρεί.

Οι γονείς /κηδεμόνες δεν προσέρχονται στον χώρο του σχολείου ούτε κατά την προσέλευση ούτε κατά την αποχώρηση, αλλά παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στην έξοδο αυτού.

Παρακαλούμε να τηρούνται στον εξωτερικό χώρο του σχολείου όλα τα απαραίτητα μέτρα  προστασίας και να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οι γονείς σε περίπτωση που επιθυμούν για συγκεκριμένο λόγο να προσέλθουν στο σχολείο αυτό θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και από 13:30- 14:00.

Το ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει και όλοι οι μαθητές θα αποχωρούν στις 13:15.

Το κυλικείο του σχολείου θα παραμείνει κλειστό από 1 έως 26 Ιουνίου 2020, οπότε οι μαθητές θα πρέπει να έχουν φαγητό και νερό μαζί τους.